Morcovul se află pe lista celor mai populare legume din întreaga lume. Are o aromă dulce, este foarte sănătos și oferă o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Siropul de morcovi are capacitatea de a calma tusea și de a trata răceala și gripa. Întrucât este foarte eficient în tratarea problemelor respiratorii, morcovul este un aliat puternic împotriva răcelilor. Mai mult, are capacitatea de a stimula și vederea și sistemul imunitar, de a elimina secrețiile din organism, de a îmbunătăți calitatea pielii și furnizează organismului cantități importante de vitamina A, C și din complexul B.
Pentru a pregăti acest sirop, aveți nevoie de 5 morcovi, zeama de la 1 lămâie și 4 linguri de miere. Puneți bucățelele de morcovi la fiert. După ce se înmoaie, lăsați-i la răcit după care striviți-i cu furculița. Adăugați zeama de lămâie, mierea și amestecați până la omogenizare. Siropul se păstrează la frigider, într-un recipient închis etanș.
La nevoie, se consumă 5 linguri de sirop pe zi: ameliorează simptomele gripei și curăță plămânii de secreții. De asemenea, acest sirop va ameliora și inflamația și durerea de oase, mușchi și de articulații, va trata anxietatea, ca reduce stresul și va calma nervii.
Mai mult, siropul de morcov tratează arsurile la stomac, refluxul gastric, gastrita și oferă energia necesară zilnic.
Discussion about this post