Supa de usturoi se prepară foarte simplu și este de 100 de ori mai puternică decât antibioticele, tratează gripa, răceala și alte infecții.
În urma unor studii de specialitate, Universitatea din Washington declară că usturoiul poate fi până la 100 de ori mai puternic decât antibioticele comune. S-au efectuat o serie de studii privind efectele unor alimente versus antibioticele uzuale și s-a descoperit că usturoiul prezintă incredibile efecte antivirale și antibacteriene.
Supă de usturoi – Rețetă
Aveți nevoie de 2 lingurițe de unt, 2 linguri ulei de măsline, 2 căpățâni mari de ceapă roșie și 5 căpățâni de usturoi bio, 1 lingură de cimbru proaspăt sau 1 linguriță de cimbru uscat, 1 ceașcă de smântână, 1 legătură pătrunjel, 1 linguriță busuioc uscat, 1 ceașcă de crutoane și 1 cană 250 ml) de supă de pui.
Ingredientele se taie mărunt, în afară de pâine. Se pun la fiert în supa de pui și când au fiert bine se amestecă supa cu blenderul pânâ devine cremoasă. Se adaugă smântâna și crutoanele și verdeață proaspătă după gust.
Supa de usturoi poate fi consumată ca soluție pentru prevenirea și pentru combaterea simptomelor de hipertensiune arterială și pentru persoanele care suferă de ateroscleroză sau care au probleme de circulație.
De asemenea, este utilă și în caz de afecțiuni articulare, mai ales dacă sursa lor este infecția.
Discussion about this post