Cele 15 produse prezentate mai jos vă vor ajuta să vă îmbunătățiți funcția creierului, memoria și vederea și ajută și la regenerarea țesutului osos. Toate ingredientele sunt naturale și este foarte posibil să aveți chiar acasă unele dintre ele.
Rozmarin
Rozmarinul este unul dintre cele mai puternice ingrediente pentru îmbunătățirea memoriei și concentrării. Grație compoziției chimice, îmbunătățește activitatea creierului și are și un miros foarte plăcut. folosiți ulei esențial de rozmarin pentru masaj sau adăugați-l în mâncăruri.
Sfeclă
Sfecla roșie are capacitatea de a îmbunătăți fluxul sanguin în corp și în creier.
Oul
Ouăle sunt o parte importantă din dietă întrucât, printre altele, ascută memoria.
Pește
Pestele conține acizi grași Omega-3 care sunt esențiali pentru sănătatea creierului.
Avocado
Avocado crește fluxul sanguin către creier.
Afine
Afinele conțin antioxidanți care au rolul de a proteja creierul de îmbătrânire.
Ceapa
Ceapa are capacitatea de a îmbunătăți memoria. Recomandarea este să se consume în stare crudă.
Cereale integrale
Cerealele integrale conțin Omega-3, carbohidrați complecși și fibre care susțin activitatea creierului.
Roșia
Roșiile conțin licopen iar licopenul are rolul de a proteja celulele creierului de daunele provocate de radicalii liberi.
Ceai verde
Ceaiul verde crește capacitatea creierului și îmbunătățește memoria. Se recomandă 2-3 pahare de ceai verde pe zi. Crește funcția cognitivă și concentrația.
Ciocolată neagră
Ciocolata neagră conține cofeină și diverși antioxidanți care sporesc memoria și concentrația.
Ghindă
Ghindele au capacitatea de a îmbunătăți memoria întrucât sunt pline de vitamina B12 și de acid folic, care au rolul de a proteja creierul de deteriorările care se produc în timp.
Nucă
Prin creșterea fluxul de oxigen și prin conținutul a multor nutrienți (pe lângă Omega-3), nucile întăresc vasele de sânge din creier.
Curcuma
Datorită conținutului de curcumină, acest condiment are capacitatea de a combate inflamațiile și de a crește memoria.
Măr
Merele îmbunătățesc atât sănătatea creierului cât și a vederii și a oaselor. Se recomandă consumul lor zilnic.
Discussion about this post