Secretul acestei diete este combinaţia de cartofi cu iaurt. Cartofii conţin amidon în timp ce iaurtul are acid lactic, ceea ce oferă necesarul zilnic de energie, precum şi o senzaţiede saţietate de lungă durată. Bineînţeles, iaurtul trebuie să fie degresat, iar cartofii copţi sau fierţi.
Ziua 1
Mic dejun:1 cartof copt şi 250 ml iaurt
Prânz:1 piept de pui la grătar cu salată de legume
Cină: 1 cartof copt şi 250 ml iaurt
Ziua 2
Mic dejun: 2 cartofi copţi,1 roşie,1 felie de brânză degresată
Prânz: peşte la cuptor cu sos de roşii
Cină:1 cartof copt şi 250 ml iaurt
Ziua 3
Mic dejun:1 cartof fiert, 250 ml iaurt, 1 ou fiert
Prânz: supă de legume
Cină: 2 cartofi copţi
Ziua 4
Mic dejun: 1 cartof copt şi 250 ml iaurt
Prânz: Curcan la cuptor cu salată de crudităţi
Cină: 1 cartof copt, 2 felii brânză degresată
Ziua 5
Mic dejun: 1 cartof fiert,250 ml iaurt,1 ou fiert
Prânz: ghiveci de legume
Cină: supă de cartofi
Ziua 6
Mic dejun: 1 cartof copt, 250 ml iaurt, 1 ou fiert
Prânz: pulpe de pui la cuptor cu salată de roşii
Cină: 2 cartofi fierţi, 1 pahar iaurt
Ziua 7
Mic dejun: 2 cartofi copţi, 1 roşie, 1 felie de brânză degresată
Prânz: peşte pe grătar cu ciuperci
Cină: 2 cartofi copţi, 2 felii brânză degresată
Dieta nu trebuie urmată mai mult de o săptămână. După încetarea ei este recomandată evitarea prăjelilor, a dulciurilor sau a produselor cu făină albă.
Discussion about this post